Evenement Informatie

Routebeschrijving

Auto

Amsterdam/Utrecht/Den Haag: Met de auto vanuit Amsterdam/Utrecht/Den Haag Komend via de A9 uit de richting Amsterdam/Utrecht/Den Haag de afslag Haarlem-Zuid/Zandvoort (A205) nemen, doorrijden richting Zandvoort. Vervolgens afslag Zandvoort/Alkmaar nemen (N208) richting Bloemendaal/Alkmaar. Vanaf de N208 linksaf de afslag Overveen/Zandvoort nemen. Daarna eerste weg rechts (Schoonzichtlaan), vervolgens eerste weg links (Veldzigtlaan). De campus van de hogeschool bevindt zich aan je rechterhand.

Alkmaar: Komend via de A9 uit de richting Alkmaar (via de A22) direct na de Velsertunnel de afslag Haarlem Noord (A208) nemen. Deze vervolgen via de N208 en de afslag Zijlweg naar rechts nemen (kruispunt met Novacollege aan de linkerhand). Daarna eerste weg rechts (Schoonzichtlaan), vervolgens eerste weg links. Dit is de Veldzigtlaan, deze gaat over in de Bijdorplaan. De campus van de hogeschool bevindt zich aan je rechterhand.

Parkeren
Je kunt niet vrij parkeren rondom Hogeschool Inholland Haarlem. Het gebied rondom de hogeschool (Bijdorplaan en omgeving) is het of betaald parkeren of vergunninghoudersgebied. Tijdens Open Dagen kunnen bezoekers de auto parkeren in de parkeergarage van de hogeschool of op het parkeerterrein van Provincie Noord Holland (Schoonzichtlaan).
Bekijk hier de parkeermogelijkheden

Trein

Station Haarlem
Vanaf het NS Station-Haarlem neem je de bus 4, 8 of 81. Uitstappen op de Zijlweg, halte Hogeschool.
Vervolgens iets doorlopen en de eerste weg rechts (Schoonzichtlaan) nemen. Sla vervolgens bij de eerst straat rechtsaf.
Dit is de Veldzigtlaan, deze gaat over in de Bijdorplaan. De campus van de hogeschool bevindt zich aan de rechterkant.

Station Overveen
Op het NS-station Overveen (traject Haarlem-Zandvoort) uitstappen. Ga bij de uitgang recht en vervolgens steek je rechts de spoorweg over.
Direct links zit de ingang van het terrein van Hogeschool Inholland Haarlem.